Termo rūbai vaikams  

Rodoma 1 - 14 iš 14 prekių

Rušiuoti pagal:

Yra sandėlyje

Grynas oras ir aktyvi veikla atlieka svarbų vaidmenį kalbant ne tik apie suaugusiųjų, bet ir, žinoma, vaikų fizinę bei emocinę būseną. To svarbu nepamiršti ne tik vasarą, bet ir šaltuoju metų laiku, kai kartais atrodo, jog labiau norisi likti namuose. Lauke nuobodžiauti neleis ilgas galimų šaltojo sezono pramogų (slidinėjimas, čiuožimas snieglente, čiuožinėjimas pačiūžomis, rogutės ir kita) sąrašas, o sušalti – tinkama apranga. Kokybiška apranga itin aktuali kalbant apie mažuosius, kurie, įsijautę į įdomią veiklą, kartais tiesiog nejaučia, o kartais – nenori pasakyti, jog jaučia diskomfortą: sušalo, perkaito, sušlapo nuo sniego ir kita. Termo rūbai vaikams (kelnės, marškinėliai, džemperiai) – svarbi aprangos dalis, užtikrinanti komfortišką kūno temperatūrą esant net ir žvarbiausioms oro sąlygoms.

Nors medvilnė neretai vertinama kaip vienas geriausių pasirinkimų vaikų aprangai, termo rūbai – išimtis. Medvilnės savybės lemia, jog, sušlapęs nuo prakaito, audinys sunkiai džiūsta, tad vaikui būtų vėsu ar net grėstų peršalimas. Rekomenduojama rinktis merino vilnos ar iš sintetinių audinių pasiūtus termo rūbus vaikams. Merino vilna – ne tik odai itin malonus, bet sunkiai peršlampantis bei greitai drėgmę išgarinantis audinys. Tai – aktualios savybės kalbant apie termo rūbus. Sintetiniai rūbai yra patogūs, ilgai tarnaujantys, efektyviai išgarina drėgmę bei pasižymi aukštomis termoizoliacinėmis savybėmis.

Apranga – viena tų sričių, kuriose dažnai pasireiškia vaikų išrankumas. Ir nesvarbu, jog termo rūbai įprastai nešiojami kaip apatinis sluoksnis po kitais drabužiais: tai anaiptol nereiškia, kad vaikas dėvės rūbą, prasilenkiantį su jo estetiniu skoniu! Vaikams skirtos šios kategorijos prekės išsiskiria žaismingomis, akį traukiančiomis spalvomis, neabejotinai sužavėsiančiomis net ir labiausiai „užkietėjusį“ mažąjį estetą. Aišku, yra ir neutralių spalvinių variantų. Visi termo rūbų modeliai tinkami tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Kokybiškų vaikiškų termo drabužių kaina

Termo rūbai – ne vienkartinė investicija, panaudotina kelis kartus į metus: šie gali būti dėvimi vėsiuoju metų laiku, užsiimant bet kokia veikla. Tačiau faktas, jog vaikai auga itin greitai, lemia, jog dažnas ieško galimybių šiems skirtus rūbus pirkti pigiau. Džiaugiamės, jog tiek savo fizinėje parduotuvėje, tiek internetu taikoma patrauklia kaina termo rūbams bei kitoms aktyvaus laisvalaikio prekėms galime pradžiuginti savo pirkėjus. O papildoma akcija, pavyzdžiui, taikoma senesnių kolekcijų rūbams, leis sutaupyti dar daugiau. Be to, perkant internetu, rūbus galite atsiimti jau tą pačią užsakymo dieną!