Paspirtukas triukams Tempish Gang Erax

Paspirtukas triukams Tempish Gang Erax

Tempish

8592678114452

Nauja

prekės nebeturime

PREKĖ IŠPARDUOTA

     Paspirtukas Tempish Gang Erax, skirtas triukams. Atnaujintas daugumos pamėgtas modelis, pritaikytas prie paskutinių triukinių paspirtukų tendencijų. Vairas iš chromo-molibdeno lydinio, vientiso lydinio ratlankiai ir aukštos kokybės ratukai.

  • Vairas (handlebar): 4130 Cr-Mo, T formos
  • Vairo kolonėlės tvirtinimas (clamp): tvirtinamas 4 varžtais
  • Crossbar : CNC aliuminis alloy 7005-T5
  • Stovimoji dalis (deck): 4.25 " x 500 mm, aliuminis alloy 7005-T5
  • Ratukai: 100 mm five star, Metal core 88A (telpa ir 110 mm ratukai)
  • Guoliukai: ABEC 7 Chrome
  • Su stabdžiu
  • Vairo aukštis: 83 cm
  • Lentos ilgis: 50 cm
  • Apkrova: iki 100kg

TRIUKINIO PAPSIRTUKO NAUDOJIMO TAISYKLĖS

 

Saugumo priemonės

 

Kaip ir naudojant kitus judančius įrenginius, važiavimas paspirtuku gali kelti pavojų. Prieš važiuodami, perskaitykite visas naudojimo taisykles. Ypač įsidėmėkite šiuos patarimus:

 

  1. Visada dėvėkite apsaugines priemones, tokias, kaip ANSI, SNELL, CPSC arba ASTM sertifikuotus šalmus, kelių ir alkūnių apsaugos priemones, marškinėlius ilgomis rankovėmis ir ilgas kelnes.
  2. Visada avėkite uždarą avalynę, įsitikinkite, kad avalynė tinkamai užsegta. Negalima naudotis paspirtuku neavint avalynės arba avint basutes.
  3. Visada laikykitės galiojančių eismo ir važiavimo paspirtuku taisyklių. Saugokitės kitų transporto priemonių ir praleiskite pėsčiuosius.
  4.  Neatlikite jokių įrenginio konstrukcijos pakeitimų, nenaudokite jokių priedų, kurie nėra pateikti su paspirtuku.
  5. Nevažiuokite laikydami įrenginį tik viena ranka. Rankenas tvirtai laikykite abiem rankomis.
  6. Važiuodami paspirtuku, nedarykite staigių posūkių, posūkyje nesiremkite ant rankenų visu kūnu, nes jos gali susisukti ir prarasite kontrolę.
  7. Nevažiuokite paspirtuku slidžia, šlapia kelio danga, nes poliuretano ratai gali paslysti ir prarasite kontrolę. Venkite kelių, kur kaupiasi vanduo, purvas, smėlis, žvyras, lapai arba kitos šiukšlės. Važiuojant per lietų, prastėja ratų sukibimas su kelio danga, stabdymo ir matomumo sąlygos.
  8. Nevažiuokite paspirtuku esant stačiam nuolydžiui, nes paspirtukas gali tarpti nevaldomas arba stabdžiai gali nesuvekti pakankamai. Būkite ypač atidūs važiuodami nelygioje vietovėje. Nevažiuokite dideliu greičiu nuokalnėje.
  9. Važiuokite paspirtuku tik lygioje vietovėje, nevažiuokite šlapia, nelygia, akmenuota, žvyro danga. Nevažiuokite paspirtuku prietemoje arba naktį, drėgna arba apledėjusia danga.
  10. Venkite duobių, drenažo grotelių, staigių kelio dangos pokyčių, nes paspirtukas gali staigiai sustoti.
  11. Prieš pradėdami važiuoti, paspauskite stabdžio paminą ir patikrinkite, ar jis veikia. Ilgai naudojant paspirtuką, stabdžių pamina gali įkaisti, todėl sustojus jos nelieskite, nes galite nusideginti.
  12. Pasukite paspirtuko rankeną į kairę ir dešinę, patikrinkite, ar mechanizmas tinkamai veikia. Prieš pradėdami važiuoti, taip pat įsitikinkite, kad rankenos tvirtai laikosi.
  13. Vaikai visada privalo važiuoti prižiūrint suaugusiajam. Prieš pradedant važiuoti, prižiūrintis asmuo patikrina paspirtuką, kad visos jos dalys būtų tinkamai pritvirtintos ir būtų išvengta nelaimingo atsitikimo.
  14. Kadangi surenkant paspirtuką galima prisispausti pirštus, suaugusieji privalo padėti vaikams surinkti ir sureguliuoti paspirtuką. Nelieskite judančių detalių, suveržimo mechanizmo detalių, kad nesusižeistumėte pirštų. Įsitikinkite, kad visos detalės yra tvirtai sumontuotos.
  15. Jei nesilaikysite pirmiau nurodytų saugumo patarimų, galite susižeisti.
  16. Skubiai pakeiskite nusidėvėjusias, sulūžusias įrenginio detales.

 

6 mėnesių garantija; garantija netaikoma besidėvinčioms dalims

 

Garantija negalioja, jei įrenginys sugenda dėl paspirtuko mechaninio pažeidimo, netinkamos eksploatacijos arba atliekant su juo neleistinus manevrus.

 

PRIEŠ VAŽIUODAMI PATIKRINKITE

 

Pirma, patikrinkite, ar veikia stabdžiai.

Antra, patikrinkite, ar rankenos tinkamai ir tvirtai laikosi.

Trečia, patikrinkite, ar ratai tvirtai laikosi ir sukasi be trikdžių.

Viską patikrinę ir perskaitę saugumo patarimus, galite pradėti važiuoti paspirtuku.

 

VARTOTOJO INSTRUKCIJA IR ĮRENGINIO PRIEŽIŪRA

 

  1. Pasukite paspirtuko ratus ir vairą taip patikrindami mechanizmų guolius ar jie sklandžiai veikia. Jei reikia, po kelių pirmų pasivažinėjimų juos sureguliuokite prisukdami ar atleisdami suveržimo varžtus.
  2. Rekomenduojama ne rečiau kaip kas 6 mėnesius pilnai išardyti ir išvalyti paspirtuką. Jei būtina dalis pakeisti, pasirūpinkite, kad iš tiekėjo (atstovo) užsakytumėte tinkamą detalę.
  3. Jeigu kliba priekinė paspirtuko dalis (vairas), greičiausiai vairo kolonėlės mechanizmas nėra tinkamai sutvirtintas. Nevažinėkite atsilaisvinusiu vairu. Nuimkite vairą ir prisukite šešiakampiu raktu vairo kolonėlės sutempimo varžtą. Sumontuokite vairą atgal ir tvirtai suveržkite vairo apkabą.
  4. Poliuretano ratai po kurio laiko gali nusidėvėti. Susisiekite su pardavėju ir pakeiskite juos naujais, kad būtų saugu važiuoti.
  5. Reguliariai naudojant paspirtuką, ratai ir ratų guoliai gali nusidėvėti. Juos galima lengvai pakeisti. Atsukite veržles, kuriomis pritvirtinta rato ašis ir ištraukite ratą. Pakeiskite ratą arba guolius, tvirtai vėl užsukite veržles veržliarakčiu iš abiejų rato pusių. Pasirūpinkite, kad iš tiekėjo (atstovo) užsakytumėte tinkamus ratus arba ratų guolius.
  6. Purvą ir dulkes nuo paspirtuko valykite sudrėkinta šluoste. Nenaudokite valiklių arba skiediklių, kurie gali sugadinti paviršių. Valymui nenaudokite alkoholio arba medžiagų, kurių sudėtyje yra alkoholio arba amoniako, ne jos gali sugadinti paviršių, ištirpinti detales arba suminkštinti lipdukus arba lipdukų klijus.
  7. Prieš pradėdami važiuoti, įsitikinkite, kad visos detalės yra tvirtai sumontuotos.
  8. Mechanizmai arba detalės laikui bėgant gali prasčiau veikti. Jei kuris nors mechanizmas arba detalė neveikia, taip, kaip turėtų, rekomenduojama nenaudoti įrenginio, susisiekti su tiekėju (atstovu) arba importuotoju ir pakeisti mechanizmus arba detales naujais.