Slidinėjimo striukės moterims  

Rodoma 1 - 46 iš 46 prekių

Rušiuoti pagal:

Yra sandėlyje

Kas gali būti geriau šaltuoju metų laiku, nei slidinėjimas: veikla, į kurią, su draugų kompanija, šeima, o kartais – vienumoje, mielai pasineria dažna dailiosios lyties atstovė. Slidinėjimo rūbų gamintojai, reaguodami į moterų norą visose situacijoje jaustis ne tik patogiai, bet ir patraukliai, siūlo slidinėjimo striukių liniją, sukurtą specialiai joms. Slidinėjimo striukės moterims – kokybiškas, funkcionalus, universalus (galėsite dėvėti ne tik slidinėjant, bet ir užsiimant bet kokia aktyvia veikla), o taip pat – estetiškas bei stilingas rūbas, išpildysiantis net reikliausios pirkėjos poreikius.

Nepriklausomai nuo to, moteriškos, vyriškos ar vaikiškos slidinėjimo striukės jus domina, svarbiausia, jog šios būtų kokybiškos bei atitiktų šio tipo rūbams keliamus reikalavimus, tai yra užtikrintų efektyvią apsaugą nuo šalčio, vėjo ir drėgmės, tačiau būtų kvėpuojančios, lengvos, nevaržančios judesių. Dėl savo patogumo bei praktiškumo striukės populiarumu pranoko ir vientisus slidinėjimo kostiumus, plačiai naudotus anksčiau.

Kokybiškos slidinėjimo striukės yra gaminamos iš kelių audinių sluoksnių: pamušalas garantuoja efektyvią apsaugą nuo šalčio, o specialus membraninis audinys apsaugo nuo drėgmės, tačiau leidžia odai kvėpuoti ir pašalinti prakaitą. Kuriant slidinėjimo striukių modelius, apgalvojamos ir tokios papildomos detalės, kaip, pavyzdžiui, reguliuojama riešo apimtis, striukės apačioje esanti apsauga nuo sniego patekimo, laminuotos siūlės, užtrauktukai ventiliacijai, galimybė sujungti striukę su kelnėmis ir panašiai. Renkantis, kurią slidinėjimo striukę pirkti, įvertinkite ir šias charakteristikas, suteikiančias rūbui papildomo funkcionalumo ir praktiškumo.

Įvairių modelių, ryškios ir pastelinės, vienspalvės ir margos: lemiamą sprendimą, kurią slidinėjimo striukę rinktis, moterys neretai priima vadovaujantis estetiniais sumetimais. Svarbi detalė, jog slidinėjimo striukę galėsite vilkėti ne tik trasoje, bet ir laisvalaikiu, užsiimdami bet kokia veikla šaltuoju metų laiku.

Slidinėjimo striukės moterims pigiau

Kokybiškos slidinėjimo striukės moterims pigiau – misija įmanoma? Žinoma! Kviečiame užsukti į „Terrasport“ fizinę parduotuvę arba apsipirkti internetu. Senesnių kolekcijų slidinėjimo striukėms arba ne sezono metu dažnai taikoma patraukli akcija (tiesa, norimi dydžiai jau gali būti „išgraibstyti“) ir jums aktualus kokybiškas daiktas gali būti įsigyjamas gerokai mažesne kaina. Be to, užsisakant internetu, prekes atsiimti galėsite dar tą pačią dieną.